0
Артикла: 0
Укупно: 0,00рсд
КорпаПлаћање

О нама

Aronija - zdravlje u kome se uživa.

Osnovna delatnost nam je uzgoj i prerada aronije. U blizini Beograda posedujemo plantažu aronije na površini od 5ha što je i jedna od tri najveće takve plantaže u Srbiji. Naša proizvodnja organizovana je po principima dobre proizvođačka prakse.

Želja nam je da ovo super voće, aroniju, i sve njene blagotvorne mogućnosti približimo širokoj populaciji. Poslovanje nam se zasniva na proizvodnji 100% prirodnog matičnog soka. Da bi proširili primenu aronije, osmislili smo proizvode sa izuzetno malim procentom šećera koji se, u osnovi, koristi samo u procesu odgorčavanja ploda. Ovi proizvodi se kuvaju u sopstvenom soku a zahvaljujući originalnim receptima, u njima smo zadržali i veliki procenat celog ploda.

Кako posedujemo sopstvenu plantažu aronije i potpuno opremljene proizvodne linije (sve potrebne mašine i rashladni kapaciteti) sasvim smo nezavisni od drugih dobavljača. Кapaciteti kojim trenutno raspolažemo su sasvim dovoljni da zadovolji potrebe srpskog tržišta. Pored Slovenije i Crne Gore u koje već izvozimo, imamo planove da u bliskoj budućnosti proširimo prodaju i na druga evropska tržišta a želja nam je da u narednom periodu, pored širenja sopstvenih kapaciteta, okupimo i objedinimo sve srpske proizvođače aronije.