0
Артикла: 0
Укупно: 0,00рсд
КорпаПлаћање

Aronija Mnogo jaka trojka – aronija – malina – suncokretov med – menta

499,00рсд

Aronija Mnogo jaka trojka – malina – suncokretov med – menta. Niskokalorični voćni desert.

NAPOMENA: BESPLATNA ISPORUKA SAMO ZA PORUDŽBINE UKUPNOG IZNOSA VEĆEG OD 4.000,00 RSD

ZAŠTO aronija i Aronija Mnogo jaka trojka?

Aronija je snažan antioksidans koji sprečava stvaranje slobodnih radikala i degeneraciju zdravih ćelija u ljudskom tkivu i krvnoj plazmi pa time usporava i proces starenja organizma. Za ovo su zaduženi antocijanini, tanini, vitamini C i E. Pored ovih vitamina, bogata je i vitaminima A, B2, B6, B9 i vrlo retkim vitaminom P. Od minerala obiluje kalcijumom, kalijumom, gvožđem, molibdenom, manganom, fosforom i jodom. Sadrži i redak voćni šećer sorbitol. Nema prirodnih neprijatelja pa je ne treba prskati, čime dodatno potvrđuje svoj status zdrave hrane.

Aronija Mnogo jaka trojka sadrži primarno aroniju a aronija ima neverovatno visok nivo antioksidansa. Ogromna količina tanina i flavonida, gde glavnu ulogu ima antocijanin, aroniju čini najjačim, dosad poznatim, antioksidansom. Upravo antocijanini utiču na otpor ove biljke i njenu neverovatnu antioksidativnu snagu.

Fitoterapeuti širom sveta tvrde da je aronija veliki i efikasan čistač organizma pa da time sprečava nastanak i razvoj karcinoma, podstiče cirkulaciju, pročišćava krv, ublažava glavobolju i migrenu, snižava povišen krvni pritisak, povoljno deluje na želudac i creva, popravlja imunitet organizma, sprečava razvoj virusnih i bakterijskih infekcija… s obzirom da sadrži veliku koncentraciju antioksidanasa (tanine, biofenole, flavonoide, antocijanine, katehine) s pravom nosi naziv „super voće”.

Додатне информације
Težina:

210g