sr
Najjeftiniji sok od aronije - 1 rakijska čaša dnevno za 25 dinara * - HOFF doo

Najjeftiniji sok od aronije – samo 1 rakijska čaša dnevno za 25 dinara* (trenutna cena soka je 1.150,00 dinara za 750 ml, a 30 ml je 25 dinara).

Hladno ceđeni matični sok od aronije. Ceđen od biljaka potpuno zdravih i bez pesticida. Sok je bez dodatka sećera i konzervansa. Mogućnost slanja brzom poštom. U Beogradu dostava na kućnu adresu. Mutan i gust matični sok gustine 22 briksa (procenat suve materije, prirodni šećer u voću).

Sok od aronije je 100% organski sok od aronije (aronije) najboljeg kvaliteta i bez aditiva. Dolazi iz malog sela Deč, Srem, Srbija, od proizvođača koji ima istinsku želju da ponudi zaista zdrave i vrhunske proizvode. Organska aronija je lekovita biljka i antioksidans broj 1. Sok od aronije je najzdravija stvar koju možete konzumirati!

Ovaj jedinstveni, čisti matični hladno ceđeni organski sok se pravi tradicionalnim hladnim ceđenjem. Sok je bez dodatka vode, šećera, bilo kojih drugih sastojaka, aditiva ili konzervansa.

NAJJEFTINIJI SOK OD ARONIJE – PORUČITE

Matični sok aronija hladno ceđeni - Aronia Pure Juice (Chokeberries) Cold Pressed - HOFF DOO
PORUČITE – Matični najjeftiniji sok od aronije hladno ceđeni – Aronia Pure Juice (Chokeberries) Cold Pressed – HOFF DOO

NAJJEFTINIJI SOK OD ARONIJE – OD ORGANSKE ARONIJE

Organska aronija i matični sok od aronije imaju značajne medicinske prednosti:

Aronija je namirnica bogata hranljivim materijama, koja sadrži širok spektar vitamina i minerala, uključujući cink, magnezijum, gvožđe i vitamine C, B i К.

Specifične vrednosti hranljivih materija će varirati u zavisnosti od načina na koji se aronija uzgaja i priprema, tako da svaki brend treba ispitati pojedinačno.

Istraživanja sugerišu da aronija može imati značajne zdravstvene koristi u smislu borbe protiv rasta određenih karcinoma i povezanih oštećenja organizma.

Čini se da aronija takođe ima značajne pozitivne efekte u smislu insulina i poboljšanja imunološke funkcije. Ovi efekti mogu biti posebno dragoceni za osobe sa dijabetesom ili predijabetesom.
Naučnici i istraživači veruju da bobice aronije mogu imati zaštitne efekte na jetru, kao i da pomažu u smanjenju simptoma i oštećenja povezanih sa stomačnim poremećajima.

Кonačno, čini se da je aronija efikasna u smanjenju krvnog pritiska i opuštanju krvnih sudova. Neki istraživači sugerišu da bi to moglo biti korisno sredstvo u lečenju vaskularnih bolesti.

NAJJEFTINIJI SOK OD ARONIJE – ZAŠTO GA KONZUMIRATI?

Najjeftiniji sok od aronije – hladno ceđeni, koji je potpuno drugačiji od ostalih na tržištu Srbije, pravi se hladnim ceđenjem i ne sadrži druge aditive – vodu, šećer ili konzervans. Ono što najjeftiniji sok od aronije čini potpuno jedinstvenim u Srbiji i šire je i činjenica da sadrži minimum 22 briksa (jedinica za merenje aktivne suve materije – u ovom slučaju 22% aktivne suve materije).

Nutricionisti često preporučuju čisti matični najjeftiniji sok od aronije za detoksikaciju organizma, koji se obično konzumira ujutru posle buđenja i pre doručka (mala čaša od 0,03l). Pošto je zdravlje u kome se uživa, ukusno je u limunadi ili prirodnom soku od pomorandže, jabuke ili ananasa.

Najjeftiniji sok od aronije - 1 rakijska čaša dnevno za 25 dinara * - HOFF doo
Najjeftiniji sok od aronije – 1 rakijska čaša dnevno za 25 dinara * – HOFF doo

Organska aronija – najjeftinji sok od aronije

  • 100% organski uzgojen sok od aronije najboljeg kvaliteta i bez aditiva
  • proizveden tradicionalnim hladnim presovanjem
  • bez dodatka vode, šećera, bilo kojih drugih sastojaka, aditiva ili konzervansa
  • najkvalitetnije bobičasto voće ubrano u pažljivo odabrano vreme i sadrži maksimalnu koncentraciju hranljivih materija i idealnu punoću ukusa
  • organski sok prijatnog ukusa sadržine 22 Brix (procenat suve materije, prirodni šećeri u voću)
  • flaširano u staklenu flašu
  • pasterizovano
  • način upotrebe: preporučena dnevna doza za odrasle je SAMO 30 ml organskog soka
  • poreklo: Srbija

Zašto piti sok od aronije?


Organska aronija ronija je mala, tamna bobica iz porodice ruža (Rosaceae), poznata po brojnim korisnim svojstvima. Sok od aronije je bogat antioksidansima, flavonoidima, folnom kiselinom i vitaminima B, C i E.

Sprečava kardiovaskularne bolesti, reguliše krvni pritisak, štiti zdravlje mokraćnog sistema, ima antiinflamatorna svojstva, stimuliše štitastu žlezdu, poboljšava pamćenje i koncentraciju, reguliše nivo šećera u krvi, jača imunitet, blagotvorno deluje na probavni sistem, štiti od virusa i bakterija, pospešuje izlučivanje teških metala iz organizma, stimuliše lučenje teških metala pomaže kod žučnih kamenaca i upale žučne kese.

Veoma moćna biljka!