sr
Sok od aronije - HOFF doo

Sok od aronije, poručite odmah! Probajte naš sok od aronije, naši kupci posebno cene što je naš sok potpuno organski, bez dodatog šečera, pesticida ili aditiva.

HOFF sok se pravi od aronije koja se uzgaja u Deču, u Sremu, na plantaži u Srbiji. Prvo se pažljivo biraju zdravi i zreli plodovi aronije, a zatim kroz proces hladnog ceđenja i pasterizacije dobijamo potpuno prirodan matični sok od aronije.

HOFF sok od aronije je potpuno drugačiji od ostalih na tržištu Srbije, pravi se hladnim ceđenjem i ne sadrži druge aditive – vodu, šećer ili konzervans. Ono što ga čini potpuno jedinstvenim u Srbiji i šire je i činjenica da sadrži minimum 22 briksa (jedinica za merenje aktivne suve materije – u ovom slučaju 22% aktivne suve materije).

Kako se pije sok od aronije?

U preventivne svrhe, sok od aronije se pije ujutru, odmah po buđenju, na prazan stomak. Dovoljna je količina od 30 do 50 ml (jedna rakijska čašica).

Ukoliko sok uzimate kao pomoć u lečenju, potrebno je da tri puta na dan popijete po jednu malu čašicu soka.

Ukoliko vam je ukus matičnog soka od aronije previše jak, slobodno možete da ga razblažite vodom. Možete ga dodati i u prirodne voćne sokove komplementarnog ukusa, odlično se slaže sa limunadom ili prirodnim sokom od pomorandže, jabuke ili ananasa…

SOK OD ARONIJE

Matični sok aronija hladno ceđeni - Aronia Pure Juice (Chokeberries) Cold Pressed - HOFF DOO
Sok od aronije hladno ceđeni – HOFF DOO

ZAŠTO PITI SOK OD ARONIJE?

Aronija je snažan antioksidans koji sprečava stvaranje slobodnih radikala i degeneraciju zdravih ćelija u ljudskom tkivu i krvnoj plazmi pa time usporava i proces starenja organizma. Za ovo su zaduženi antocijanini, tanini, vitamini C i E. Pored ovih vitamina, bogata je i vitaminima A, B2, B6, B9 i vrlo retkim vitaminom P. Od minerala obiluje kalcijumom, kalijumom, gvožđem, molibdenom, manganom, fosforom i jodom. Sadrži i redak voćni šećer sorbitol. Nema prirodnih neprijatelja pa je ne treba prskati, čime dodatno potvrđuje svoj status zdrave hrane.

Najjeftiniji sok od aronije – 1 rakijska čaša dnevno za 25 dinara *

Najjeftiniji sok od aronije – samo 1 rakijska čaša dnevno za 25 dinara* (trenutna cena soka je 1.150,00 dinara za 750 ml, a 30 ml je 25 dinara).

Hladno ceđeni matični sok od aronije. Ceđen od biljaka potpuno zdravih i bez pesticida. Sok je bez dodatka sećera i konzervansa. Mogućnost slanja brzom poštom. U Beogradu dostava na kućnu adresu. Mutan i gust matični sok gustine 22 briksa (procenat suve materije, prirodni šećer u voću).

Sok od aronije je 100% organski sok najboljeg kvaliteta i bez aditiva. Dolazi iz malog sela Deč, Srem, Srbija, od proizvođača koji ima istinsku želju da ponudi zaista zdrave i vrhunske proizvode. Organska aronija je lekovita biljka i antioksidans broj 1. Ovaj sok je najzdravija stvar koju možete konzumirati!

Ovaj jedinstveni, čisti matični hladno ceđeni organski sok se pravi tradicionalnim hladnim ceđenjem. Sok je bez dodatka vode, šećera, bilo kojih drugih sastojaka, aditiva ili konzervansa.

Organska aronija – najjeftinji sok od aronije

  • 100% organski uzgojena aronije najboljeg kvaliteta i bez aditiva
  • proizveden tradicionalnim hladnim presovanjem
  • bez dodatka vode, šećera, bilo kojih drugih sastojaka, aditiva ili konzervansa
  • najkvalitetnije bobičasto voće ubrano u pažljivo odabrano vreme i sadrži maksimalnu koncentraciju hranljivih materija i idealnu punoću ukusa
  • organski sok prijatnog ukusa sadržine 22 Brix (procenat suve materije, prirodni šećeri u voću)
  • flaširano u staklenu flašu
  • pasterizovano
  • način upotrebe: preporučena dnevna doza za odrasle je SAMO 30 ml organskog soka
  • poreklo: Srbija

Zašto piti sok od aronije?


Organska aronija ronija je mala, tamna bobica iz porodice ruža (Rosaceae), poznata po brojnim korisnim svojstvima. Sok od aronije je bogat antioksidansima, flavonoidima, folnom kiselinom i vitaminima B, C i E.

Sprečava kardiovaskularne bolesti, reguliše krvni pritisak, štiti zdravlje mokraćnog sistema, ima antiinflamatorna svojstva, stimuliše štitastu žlezdu, poboljšava pamćenje i koncentraciju, reguliše nivo šećera u krvi, jača imunitet, blagotvorno deluje na probavni sistem, štiti od virusa i bakterija, pospešuje izlučivanje teških metala iz organizma, stimuliše lučenje teških metala pomaže kod žučnih kamenaca i upale žučne kese.

Veoma moćna biljka!