0
Артикла: 0
Укупно: 0,00рсд
КорпаПлаћање
Najbolji sok od aronije - Aronija HOFF - Image by Julián Amé from Pixabay

Najbolji sok od aronije, pun vitamina i minerala, recept za zdravlje! 100% organski Aronija HOFF matični sok aronija – hladno ceđeni, organski, bez dodatog šećera i aditiva.

Da li je potrebno da sami pravite sok od aronije? Ne gubite vreme, probajte naš najbolji sok od aronije! Brza isporuka na teritoriji Beograda.

Sok od aronije je 100% organski sok od aronije (aronije) najboljeg kvaliteta i bez aditiva. Dolazi nam iz malog sela u Sremu, iz Deča. Aronija je lekovita biljka i antioksidans broj 1. Sok od aronije je najzdravija stvar koju možete konzumirati.

Zašto je HOFF najbolji sok od aronije?

Zato što je jedinstven u Srbiji jer sadrži minimum 22 briksa (jedinica za merenje aktivne suve materije – u ovom slučaju 22% aktivne suve materije). A 65 briksa je čist koncentrat – čisto da možete da uporedite…

Naš sok od aronije pravi se od pažljivo odabranih, aromatičnih bobica aronije sa naše plantaže u Sremu. Bobica aronije se prerađuju u bogati sok najvišeg kvaliteta u sopstvenoj proizvodnji. Odabrane bobice se presuju samo jednom. Rezultat je zaista čist matični najbolji sok od aronije sa kvalitetom svih svojih prirodnih sastojaka.

Zašto piti matični sok od aronije?

Aronija je snažan antioksidans koji sprečava stvaranje slobodnih radikala i degeneraciju zdravih ćelija u ljudskom tkivu i krvnoj plazmi pa time usporava i proces starenja organizma. Za ovo su zaduženi antocijanini, tanini, vitamini C i E. Pored ovih vitamina, bogata je i vitaminima A, B2, B6, B9 i vrlo retkim vitaminom P. Od minerala obiluje kalcijumom, kalijumom, gvožđem, molibdenom, manganom, fosforom i jodom. Sadrži i redak voćni šećer sorbitol. Nema prirodnih neprijatelja pa je ne treba prskati, čime dodatno potvrđuje svoj status zdrave hrane.

Najbolji sok od aronije ima značajne medicinske prednosti:

  • Aronija je namirnica bogata hranljivim materijama, koja sadrži širok spektar vitamina i minerala, uključujući cink, magnezijum, gvožđe i vitamine C, B i К.
  • Specifične vrednosti hranljivih materija će varirati u zavisnosti od načina na koji se aronija uzgaja i priprema, tako da svaki brend treba ispitati pojedinačno.
  • Istraživanja sugerišu da aronija može imati značajne zdravstvene koristi u smislu borbe protiv rasta određenih karcinoma i povezanih oštećenja organizma.
  • Čini se da aronija takođe ima značajne pozitivne efekte u smislu insulina i poboljšanja imunološke funkcije. Ovi efekti mogu biti posebno dragoceni za osobe sa dijabetesom ili predijabetesom.
  • Naučnici i istraživači veruju da bobice aronije mogu imati zaštitne efekte na jetru, kao i da pomažu u smanjenju simptoma i oštećenja povezanih sa stomačnim poremećajima.
  • Кonačno, čini se da je aronija efikasna u smanjenju krvnog pritiska i opuštanju krvnih sudova. Neki istraživači sugerišu da bi to moglo biti korisno sredstvo u lečenju vaskularnih bolesti.
  • Čini se da nema dobro dokumentovanih dokaza o zdravstvenim rizicima povezanim sa aronijom, iako su suva usta uobičajena nuspojava konzumiranja koja bi nekima mogla biti neprijatna.
Matični sok aronija hladno ceđeni - Aronia Pure Juice (Chokeberries) Cold Pressed - HOFF DOO
Matični sok aronija hladno ceđeni – Aronia Pure Juice (Chokeberries) Cold Pressed – HOFF DOO