0
Артикла: 0
Укупно: 0,00рсд
КорпаПлаћање
Organska aronija - matični hladno ceđeni sok od aronije

Organska aronija – matični hladno ceđeni sok od aronije je 100% organski sok od aronije (aronije) najboljeg kvaliteta i bez aditiva.

Organska aronija nam dolazi iz malog sela Deč u Sremu, Srbija. Aronija je lekovita biljka i antioksidans broj 1. Sok od aronije je najzdravija stvar koju možete konzumirati.

Sok od aronije je 100% organski sok od aronije (aronije) najboljeg kvaliteta i bez aditiva. Dolazi nam iz malog sela Deč, Srbija, od proizvođača koji ima istinsku želju da ponudi zaista zdrave i vrhunske proizvode. Organska aronija je lekovita biljka i antioksidans broj 1. Sok od aronije je najzdravija stvar koju možete konzumirati!

Ovaj jedinstveni, čisti matični hladno ceđeni organski sok se pravi tradicionalnim hladnim ceđenjem. Sok je bez dodatka vode, šećera, bilo kojih drugih sastojaka, aditiva ili konzervansa.

Matični sok aronija hladno ceđeni - Aronia Pure Juice (Chokeberries) Cold Pressed - HOFF DOO
Organska aronija – Matični sok aronija hladno ceđeni – HOFF DOO

Najzdravije i najkvalitetnije bobice aronije beru se u pažljivo odabrano vreme i stoga sadrže maksimalnu koncentraciju hranljivih materija i idealnu punoću ukusa. Sok je fin i sladak, nije tako opor kao većina sokova od aronije; sadržaj je 22 Brix (procenat suve materije, prirodni šećer u voću).

Preporučena dnevna doza za odrasle je SAMO 30 ml organskog soka od aronije dnevno.


Nagradite svoje telo darom prirode!


Organska aronija – organski sok od aronije

  • 100% organski uzgojen sok od aronije najboljeg kvaliteta i bez aditiva
  • proizveden tradicionalnim hladnim presovanjem
  • bez dodatka vode, šećera, bilo kojih drugih sastojaka, aditiva ili konzervansa
  • najkvalitetnije bobičasto voće ubrano u pažljivo odabrano vreme i sadrži maksimalnu koncentraciju hranljivih materija i idealnu punoću ukusa
  • organski sok prijatnog ukusa sadržine 22 Brix (procenat suve materije, prirodni šećeri u voću)
  • flaširano u staklenu flašu
  • pasterizovano
  • način upotrebe: preporučena dnevna doza za odrasle je SAMO 30 ml organskog soka
  • poreklo: Srbija

Zašto piti sok od aronije?


Organska aronija ronija je mala, tamna bobica iz porodice ruža (Rosaceae), poznata po brojnim korisnim svojstvima. Sok od aronije je bogat antioksidansima, flavonoidima, folnom kiselinom i vitaminima B, C i E.

Sprečava kardiovaskularne bolesti, reguliše krvni pritisak, štiti zdravlje mokraćnog sistema, ima antiinflamatorna svojstva, stimuliše štitastu žlezdu, poboljšava pamćenje i koncentraciju, reguliše nivo šećera u krvi, jača imunitet, blagotvorno deluje na probavni sistem, štiti od virusa i bakterija, pospešuje izlučivanje teških metala iz organizma, stimuliše lučenje teških metala pomaže kod žučnih kamenaca i upale žučne kese.

Veoma moćna biljka!

Organska aronija i matični sok od aronije imaju značajne medicinske prednosti:

Aronija je namirnica bogata hranljivim materijama, koja sadrži širok spektar vitamina i minerala, uključujući cink, magnezijum, gvožđe i vitamine C, B i К.

Specifične vrednosti hranljivih materija će varirati u zavisnosti od načina na koji se aronija uzgaja i priprema, tako da svaki brend treba ispitati pojedinačno.

Istraživanja sugerišu da aronija može imati značajne zdravstvene koristi u smislu borbe protiv rasta određenih karcinoma i povezanih oštećenja organizma.

Čini se da aronija takođe ima značajne pozitivne efekte u smislu insulina i poboljšanja imunološke funkcije. Ovi efekti mogu biti posebno dragoceni za osobe sa dijabetesom ili predijabetesom.
Naučnici i istraživači veruju da bobice aronije mogu imati zaštitne efekte na jetru, kao i da pomažu u smanjenju simptoma i oštećenja povezanih sa stomačnim poremećajima.

Кonačno, čini se da je aronija efikasna u smanjenju krvnog pritiska i opuštanju krvnih sudova. Neki istraživači sugerišu da bi to moglo biti korisno sredstvo u lečenju vaskularnih bolesti.

Čini se da nema dobro dokumentovanih dokaza o zdravstvenim rizicima povezanim sa aronijom, iako su suva usta uobičajena nuspojava konzumiranja koja bi nekima mogla biti neprijatna.